groene pijl

Kom meer te weten over mijn aanpak.

Mail voor een afspraak

of bel 0473 96 99 74

Causale voetreflexologie pakt de oorzaak aan

Alle organen zijn door energiestromen met bepaalde reflexgebieden in de voet verbonden. Als er een verstoring is van het evenwicht in het lichaam gaat de overeenkomstige energiestroom blokkeren. Voetreflexologie is gebaseerd op de filosofie van de osteopathie. Men gaat op zoek naar de oorzaak van een klacht. Elk orgaan dat gezond is beweegt en kan daardoor zijn functie correct uitvoeren. Er zijn drie oorzaken waardoor die beweging kan verminderen of uitvallen: operatie/trauma, belasting (door vervuiling van het lichaam) en emoties. Via het bewerken van de zones in de voeten worden de bewegingen van de organen hersteld. Zo ontstaat er weer een evenwicht.

Let wel, deze massage is niet voor iedereen geschikt.

Individuele begeleiding

Na een uitgebreide bevraging over uw klachten stellen we een individueel plan met een gezonde voeding en een voor u haalbare levenswijze voor, al dan niet gecombineerd met bepaalde lichaamsbehandelingen.

Een causale voetreflex behandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Bij sommige klachten is regelmatige lichaamsbehandeling nodig voor een duurzaam resultaat. 

Interesse op regelmatige tijdstippen mijn nieuwsbrief te ontvangen met tips voor een gezonde voeding en goede leefgewoonten? Meldt u hier aan